SKNGM is de sportschool voor jouw huid! We zetten de huid actief aan het werk met onze high impact face work-outs. Deze work-outs pakken niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan. Dit doen we met unieke manuele liften en sculpting technieken. Deze aanpak staat garant voor celvernieuwing, een verhoogde aanmaak van onder andere collageen, elastine en reticuline, meer volume, verstrakking van de contouren en een liftende, verstevigende werking van binnenuit. SKNGM is een natuurlijk alternatief voor botox en filters; een totaalconcept om (tekenen van) huidveroudering preventief en doelgericht aan te pakken.

 


 

De behandeling bestaat uit 3 onderdelen:

WARMING UP: De warming up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. We werken hierbij zowel manueel als met de SKNball.

HIGH IMPACT WORK-OUT: Intensieve grepen worden afgewisseld met face cardio om zowel bindweefsel, spieren en aanhechtingen te stimuleren. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Bij dit onderdeel werken we manueel en met de SKNsculpt.

COOLING DOWN: In deze fase wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfe afgevoerd worden. Dit is het moment dat je volledig tot rust kunt komen.

Wanneer mag ik resultaat verwachten? Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. We adviseren de behandeling vaak in kuurverband voor het meest optimale resultaat. Het aantal benodigde behandeling is afhankelijk van de indicatie en huidconditie. Na de kuur, adviseren we om eens in zoveel tijd terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. We blijven altijd jouw huid het beste in de gaten houden en geven altijd ons eerlijke behandeladvies.

WORK THAT FACE! Plan je behandeling hier in.