Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt uitsluitend met hoge percentages van meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zorgen voor huidverbetering van binnenuit; voor korte en lange termijn.

Loveli is voor iedereen die gelooft in de kracht van natuurlijke cosmetica. Het assortiment van Loveli bestaat uit deodorant zonder aluminium, lippenbalsem zonder paraffine, body wash, body Oil en natuurlijke gezichtsverzorging.

Alle producten van Loveli zijn 100% natuurlijk, zonder schadelijke ingredienten en zeer betaalbaar. 

Probeer zelf eens de heerlijk ruikende en gezonde producten van Loveli.

CND™  Shellac™ brand 14+ day nail color is de innovatie van CND en is dé originele UV-cured polish die zorgt dat je ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. Met de CND Nourishing Remover wordt CND Shellac verwijdert in 8 minuten zonder te vijlen op de natuurlijke nagel.

MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

In de salon wordt er gewaxed met Lycon Wax. Harsen met Lycon wordt ook ‘precision waxing’ genoemd. Al vanaf 1 millimeter wordt het haar moeiteloos gewaxed. Lycon bestaat uit kwalitatief zeer hoogstaande harsen op basis van natuurlijke ingrediënten aangevuld met aromatische oliën.

Make-up Studio is een Nederlands Make-up merk. In de jaren 80 werd Make-up Studio Amsterdam opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van visagist Wil ’t Hek in Amsterdam, de stad van art, tolerance & diversity. 

Ben je benieuwd naar de producten van Make-up Studio? Kom langs in de salon voor een advies.

Jezelf blijven zijn in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te bieden. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig kunt voelen in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden vervaardigd met behulp van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu.

Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.