Even een momentje ontspannen en daarnaast je huid heerlijk laten verzorgen of verbeteren? Pure Beauty by Tessa bied verschillende gezichtsbehandelingen aan.

In de salon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Iedere behandeling wordt volledig afgestemd op uw wensen en huidconditie. De behandeling geeft daarnaast een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning. Optimale huidverzorging eindigt niet in de salon. Uw huid is het waard dagelijks, iedere dag opnieuw, verzorgd en verbeterd te worden. Regelmatige verzorging is van essentieel belang.

MEET DÉCAAR TREATMENT

30 minuten / €29,95

Maak tijdens deze gezichtsbehandeling kennis met de producten van Décaar! De behandeling is bestaande uit: een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, masker en afsluitende verzorging.

BOOST MY SKIN

45 minuten / €44,95

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 45 minuten.

De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen.

ME TIME FACIAL

75 minuten / 59,95

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van de hals en het gezicht ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

QUICK CLEANSE TREATMENT

45 minuten / €44,95

Deze behandeling is erop gericht om de huid te effectief reinigen en een fix-up te geven. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de Alpha-h: een merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. De producten van Alpha-H zorgen voor huidverbetering van binnenuit; voor korte en lange termijn.

LIQUID GOLD TREATMENT

60 minuten / €70,00

Huidverbetering door producten met een hoog percentage Glycolzuur, geeft de celvernieuwing een boost. Glycolzuur verwijderd dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, geeft de teint een boost en vervaagt rimpeltjes, pigmentatie, (acne)littekens en zonschade.

MEN SKIN TIME

45 minuten / €44.95

Mannen, ook jullie huid verdient het beste. Daarom speciaal voor jullie: Men Skin Time. Tijdens deze behandeling richten we op een goede reiniging van de huid met producten die aangepast worden op het huidtype. De mannenhuid is dikker dan de vrouwenhuid, produceert meer talg en heeft sneller last van irritatie door het scheren.

ACNE BEHANDELING

45 minuten / €47,50

Heb jij last van onzuiverheden / acne? In deze behandeling richten we ons op het goed uitzuiveren van de huid.