Even een momentje ontspannen en daarnaast je huid heerlijk laten verzorgen of verbeteren? Pure Beauty by Tessa bied verschillende gezichtsbehandelingen aan.

In de salon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Er wordt gewerkt met producten die uw huid nodig heeft. De behandeling geeft daarnaast een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning. Optimale huidverzorging eindigt niet in de salon. Uw huid is het waard dagelijks, iedere dag opnieuw, verzorgd en verbeterd te worden. Regelmatige verzorging is van essentieel belang.


MEET DÉCAAR FACIAL: €29,95 / 30 minuten

Maak tijdens deze gezichtsbehandeling kennis met de producten van Décaar! Alle producten worden afgestemd op jouw huidtype! 


BOOST MY SKIN FACIAL: €42,50 / 45 minuten

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 45 minuten.

De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.


ME TIME FACIAL: €59,95 / 75 minuten

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van de hals en het gezicht ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.


Acne behandeling €45,00

  • Oppervlakte reiniging
  • diepte reiniging
  • onzuiverheden verwijderen (extra tijd voor in deze behandeling!)
  • acne masker
  • afsluitende dagverzorging

Tienergezichtsbehandeling (tot 18 jaar) / €29,50 / 30 minuten

  • oppervlakte reiniging
  • peeling
  • zuiverend masker
  • afsluitende dagverzorging

MEET LOVELI FACIAL: €29,95 / 30 minuten

Maak tijdens deze gezichtsbehandeling kennis met de producten van Loveli! Alle producten worden tijdens de behandeling afgestemd op jouw huidtype! Loveli is voor iedereen die gelooft in de kracht van natuurlijke cosmetica. Alle producten van Loveli zijn 100% natuurlijk, zonder schadelijke ingredienten.