Even een momentje ontspannen en daarnaast je huid heerlijk laten verzorgen of verbeteren? Pure Beauty by Tessa bied verschillende gezichtsbehandelingen aan.

In de salon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Iedere behandeling wordt volledig afgestemd op uw wensen en huidconditie. De behandeling geeft daarnaast een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning. Optimale huidverzorging eindigt niet in de salon. Uw huid is het waard dagelijks, iedere dag opnieuw, verzorgd en verbeterd te worden. Regelmatige verzorging is van essentieel belang.

QUICK CLEANSE TREATMENT

30 minuten / €34,95

Deze behandeling is erop gericht om de huid te effectief reinigen en een fix-up te geven. Tijdens de behandeling werken we met de producten van Alpha-H en/of Décaar. We kiezen altijd de beste producten voor jouw huid en wensen. 

BOOST MY SKIN

45 minuten / €47,95

Tijdens de Boost my Skin Treatment wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 45 minuten.

Tijdens de behandeling werken we met de producten van Alpha-H en/of Décaar. We kiezen altijd de beste producten voor jouw huid en wensen.

ME TIME FACIAL

75 minuten / €71,95

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van de decolleté, hals en het gezicht ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. Tijdens de behandeling werken we met de producten van Alpha-H en/of Décaar. We kiezen altijd de beste producten voor jouw huid en wensen.

ACNE BEHANDELING

45 minuten / €48,95

Heb jij last van onzuiverheden / acne? In deze behandeling richten we ons op het goed uitzuiveren van de huid. 

MEN SKIN TIME

45 minuten / €47.95

Mannen, ook jullie huid verdient het beste. Daarom speciaal voor jullie: Men Skin Time. Tijdens deze behandeling richten we op een goede reiniging van de huid met producten die aangepast worden op het huidtype. De mannenhuid is dikker dan de vrouwenhuid, produceert meer talg en heeft sneller last van irritatie door het scheren.