Met miljoenen Dermapen behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient u nu ook het beste! Duizenden behandelaren bevelen Dermapens wereldwijd marktleidende technologie aan, die u helpt uw huid opnieuw te ontdekken.

Dermapen behandelingen kunnen worden ingezet voor de behandeling van o.a. fijne lijntjes en rimpels. pigment, acne, littekens, huidverjonging, striae en vergrote poriën.

Wat zijn Dermapen™-behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaat.

Dermapen4 gehele gelaat: €125,-

Dermapen4 deelbehandeling: €87,95