CND™ SHELLAC™ 

Een schitterende, hoogglans polish, tot wel drie weken lang in de mooiste trendykleuren? Het kan met CND™ SHELLAC™ Brand 14+ day Nail color! 

CND™ SHELLAC™ is een polish die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als een gel. Deze polish is dun, flexibel en sterk waardoor scheuren, krassen en doffe nagels verleden tijd zijn. CND™ SHELLAC™ is snel en veilig te verwijderen met de speciaal hiervoor ontworpen CND™ SHELLAC™ Removal zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. 

  • Geen beschadiging van de natuurlijke nagel 
  • 14+ dagen een uitzonderlijke kleur en glans 
  • Snel en veilig te verwijderen 
  • Verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren in de salon! 

Prijzen:

CND™ SHELLAC™ handen: €27,-

*inclusief verwijderen €29,-

CND™ SHELLAC™ voeten: €27,-

*inclusief verwijderen €29,-

Verwijderen shellac: €10,-


FOOT SPA 

FOOT SPA: €31,95 // Ervaar pure ontspanning tijdens de foot spa. We scrubben de voeten, knippen teennagels, verzachten eelt, geven een voetmassage en sluiten af met een voetcrème. Dit alles onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

FOOT SPA i.c.m. CND Shellac €58,95// Ervaar pure ontspanning tijdens de foot spa. We scrubben de voeten, knippen teennagels, verzachten eelt, brengen CND Shellac aan op de teennagels, geven een voetmassage en sluiten af met een voetcrème. Dit alles onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Let op: dit is geen pedicure behandeling maar een ontspannende en verzorgende voetbehandeling


Paraffine bad : €12,-

Een paraffine behandeling is een geliefde behandeling als het buiten wat kouder wordt. Een paraffine bad is een verzorgende en ontspannende behandeling voor je handen. Deze laat direct zichtbaar en voelbaar resultaat zien!