CND™ SHELLAC™ 

Een schitterende, hoogglans polish, tot wel drie weken lang in de mooiste trendykleuren? Het kan met CND™ SHELLAC™ Brand 14+ day Nail color! 

CND™ SHELLAC™ is een polish die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als een gel. Deze polish is dun, flexibel en sterk waardoor scheuren, krassen en doffe nagels verleden tijd zijn. CND™ SHELLAC™ is snel en veilig te verwijderen met de speciaal hiervoor ontworpen CND™ SHELLAC™ Removal zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. 

  • Geen beschadiging van de natuurlijke nagel 
  • 14+ dagen een uitzonderlijke kleur en glans 
  • Snel en veilig te verwijderen 
  • Verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren in de salon! 

Prijzen:

CND™ SHELLAC™ handen: €25,-

*inclusief verwijderen €28,50

CND™ SHELLAC™ voeten: €25,-

*inclusief verwijderen €28,50

Verwijderen shellac: €10,-


Manicure 

Manicure behandeling: €22,50 // Bij een manicure behandeling worden de nagels gevijld, de nagelriemen verzorgd, de handen worden gescrubd en verzorgd met een overheerlijke handcrème. Het lakken van de nagels is inbegrepen.

Manicure behandeling inclusief paraffine bad: €28,50 // Bij deze behandeling worden de nagels gevijld, de nagelriemen verzorgd, de handen worden gescrubd, een paraffine bad en verzorgd met een overheerlijke handcrème.


Paraffine bad : €11,-

Een paraffine behandeling is een geliefde behandeling als het buiten wat kouder wordt. Een paraffine bad is een verzorgende en ontspannende behandeling voor je handen. Deze laat direct zichtbaar en voelbaar resultaat zien!  

*In combinatie met een Shellac behandeling: €7,50