Lash Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen. De wimpers worden gelift door siliconen pads, door deze pads kunnen alle wimperhaartjes vanaf de wortel behandeld worden. Lash Lift is toepasbaar op alle wimpersoorten, van kort tot lang. Met de behandeling worden de wimpers omhoog gelift, zo krijg je een sprekende blik en is de wimperkruller overbodig, het geeft een natuurlijke uitstraling. Tijden de behandeling worden de wimpers geverfd, waardoor ze al perfect zijn wanneer je wakker wordt. De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor je wimpers.  

  • 6 tot 9 weken blijvend resultaat 
  • Geen schade aan uw eigen wimpers 
  • Geen beperkingen met betrekking tot make-up of reinigingsproducten 

De lash lift sessie heeft 24 uur nodig om te fixeren. Voor optimaal plezier van uw Lash Lift behandeling wordt er geadviseerd: niet in de ogen wrijven, de eerste 24 uur de ogen drooghouden, geen oogcrème gebruiken de eerste 24 uur, mascara mag pas na 24 uur, liever niet zwemmen de eerste 24 uur, sauna’s en stoombaden vermijden.

 

Contra-indicaties: We voeren de behandeling niet uit wanneer je eigen wimpers erg beschadigd zijn, er gaten tussen de haartjes zitten, je ogen ontstoken zijn of wanneer je eczeem op je oogleden hebt. Ook bij zwangerschap wordt de behandeling afgeraden. Voor de behandeling krijg je een intake formulier waarbij we hier op controleren.


Prijzen:

Lash Lift behandeling: €45,-

Lash lift incl. verven: €47,50